MENU

Success Error

CALL +32 (0)477 50 17 48

Get in Touch: Contact Ianus Investments


MENU

CALL +32 (0)477 50 17 48

Get in Touch: Contact Ianus Investments


 • Home
 • - Tech Health Series I

Yuuma Smartwatch | Health - Y1

 • 171611083.jpg
 • Hac58c9f620a448a08d5c6ed172b7a143E.png
 • 171611082.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg


Smartwatch

voor de Healthcaring Senior Sporter...

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

DOWNLOAD THE FUNKEEP APP FOR YOUR MOBILE

Body Material

Aluminium alloy + Fiber Glass
 

Band Material 

Silicon + Smart metal bracelet

 

Weight (grams) 

76g

 

Display Type

Amoled

 

Screen Size(inches)

1.3 inches IPS touch

 

Screen Resolution 

320 * 240 dpi

 

Battery Capacity

Li-ion polymer 200mAh

 

Working Time

Time 12 -15 Days

 

Standby

Time 20 - 30 Days

 

Colors Smart Bracelet 

4 Colors : Black , Blue, Silver, Rose Gold

 

Chipset 

MTK2503

 

G-sensor

ICKX022

 

Green Certificate

CE ROHS

 

Intelligent Reminder

Customized alarm clock reminder, sedentary reminder,

incoming call / message reminder

 

Monitoring Medical Data

Registreer stappen, calorieën en loopafstand ...
Monitoring van slaap patronen, hartslag, lichaamstemperatuur,

bloeddruk en zuurstof in het bloed
 

Montoring

Time/Date

Weather

Sports Fitness Tracker

Sleep patterns

 

Activity Records Support

Steps count, Exercise time, Exercise Distance,

Running, Calorie consumption

 

Notification

Push SMS/ Email/ Whatsapp/ Skype/ Facebook

/ Twitter/ Linkedln/ Instagram / Gmail / snapchat

 

Water Resistance 

IP67

 

Charging type

USB Charging with Magnetic Pogo Pin

 

App support language

English, French, German, Spanish, Portuguese, Italian,  Dutch, Russian, 

Polish, Turkish, Japanese, Chinese, Persian, Vietnamese...

 

Push & Alarm berichten

Stel alarmen in via APP, sedentaire / drinkherinneringen,
push, sms, applicatiemelding en andere pushberichten

 

Watch Push message language

Chinese, Japanese, Korean, Latin, Cyrillic; Latin includes: (English, French,

Spanish, Portuguese, German, Dutch, Vietnamese,

northern Europe, Central Europe, southern Europe, Italian,

Southeast Asia, Africa);

Cyrillic includes: (Russian, Eastern Europe, Asia), covering 150 countries

 

Bluetooth type

Bluetooth 4.0

 

System Requirements

IOS 8.0 and above 

Android 4.0 and above

 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg

Smartwatch Yuuma-Y1

voor de Healthcaring Senior Sporter...

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

DOWNLOAD THE FUNKEEP APP FOR YOUR MOBILE

Body Material

Aluminium alloy + Fiber Glass
 

Band Material 

Silicon + Smart metal bracelet

 

Weight (grams) 

76g

 

Display Type

Amoled

 

Screen Size(inches)

1.3 inches IPS touch

 

Screen Resolution 

320 * 240 dpi

 

Battery Capacity

Li-ion polymer 200mAh

 

Working Time

Time 12 -15 Days

 

Standby

Time 20 - 30 Days

 

Colors Smart Bracelet 

4 Colors : Black , Blue, Silver, Rose Gold

 

Chipset 

MTK2503

 

G-sensor

ICKX022

 

Green Certificate

CE ROHS

 

Intelligent Reminder

Customized alarm clock reminder, sedentary reminder,

incoming call / message reminder

 

Monitoring Medical Data

Registreer stappen, calorieën en loopafstand ...
Monitoring van slaap patronen, hartslag, lichaamstemperatuur,

bloeddruk en zuurstof in het bloed
 

Montoring

Time/Date

Weather

Sports Fitness Tracker

Sleep patterns

 

Activity Records Support

Steps count, Exercise time, Exercise Distance,

Running, Calorie consumption

 

Notification

Push SMS/ Email/ Whatsapp/ Skype/ Facebook

/ Twitter/ Linkedln/ Instagram / Gmail / snapchat

 

Water Resistance 

IP67

 

Charging type

USB Charging with Magnetic Pogo Pin

 

App support language

English, French, German, Spanish, Portuguese, Italian,  Dutch, Russian, 

Polish, Turkish, Japanese, Chinese, Persian, Vietnamese...

 

Push & Alarm berichten

Stel alarmen in via APP, sedentaire / drinkherinneringen,
push, sms, applicatiemelding en andere pushberichten

 

Watch Push message language

Chinese, Japanese, Korean, Latin, Cyrillic; Latin includes: (English, French,

Spanish, Portuguese, German, Dutch, Vietnamese,

northern Europe, Central Europe, southern Europe, Italian,

Southeast Asia, Africa);

Cyrillic includes: (Russian, Eastern Europe, Asia), covering 150 countries

 

Bluetooth type

Bluetooth 4.0

 

System Requirements

IOS 8.0 and above 

Android 4.0 and above

Wij beantwoorden graag uw vragen

Als u vragen heeft over onze producten of diensten of een afspraak wilt maken met een van onze adviseurs,  neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

 • 171611083.jpg
 • Hac58c9f620a448a08d5c6ed172b7a143E.png
 • 171611082.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg


Smartwatch

voor de Healthcaring Senior Sporter...

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

DOWNLOAD THE FUNKEEP APP FOR YOUR MOBILE

Body Material

Aluminium alloy + Fiber Glass
 

Band Material 

Silicon + Smart metal bracelet

 

Weight (grams) 

76g

 

Display Type

Amoled

 

Screen Size(inches)

1.3 inches IPS touch

 

Screen Resolution 

320 * 240 dpi

 

Battery Capacity

Li-ion polymer 200mAh

 

Working Time

Time 12 -15 Days

 

Standby

Time 20 - 30 Days

 

Colors Smart Bracelet 

4 Colors : Black , Blue, Silver, Rose Gold

 

Chipset 

MTK2503

 

G-sensor

ICKX022

 

Green Certificate

CE ROHS

 

Intelligent Reminder

Customized alarm clock reminder, sedentary reminder,

incoming call / message reminder

 

Monitoring Medical Data

Registreer stappen, calorieën en loopafstand ...
Monitoring van slaap patronen, hartslag, lichaamstemperatuur,

bloeddruk en zuurstof in het bloed
 

Montoring

Time/Date

Weather

Sports Fitness Tracker

Sleep patterns

 

Activity Records Support

Steps count, Exercise time, Exercise Distance,

Running, Calorie consumption

 

Notification

Push SMS/ Email/ Whatsapp/ Skype/ Facebook

/ Twitter/ Linkedln/ Instagram / Gmail / snapchat

 

Water Resistance 

IP67

 

Charging type

USB Charging with Magnetic Pogo Pin

 

App support language

English, French, German, Spanish, Portuguese, Italian,  Dutch, Russian, 

Polish, Turkish, Japanese, Chinese, Persian, Vietnamese...

 

Push & Alarm berichten

Stel alarmen in via APP, sedentaire / drinkherinneringen,
push, sms, applicatiemelding en andere pushberichten

 

Watch Push message language

Chinese, Japanese, Korean, Latin, Cyrillic; Latin includes: (English, French,

Spanish, Portuguese, German, Dutch, Vietnamese,

northern Europe, Central Europe, southern Europe, Italian,

Southeast Asia, Africa);

Cyrillic includes: (Russian, Eastern Europe, Asia), covering 150 countries

 

Bluetooth type

Bluetooth 4.0

 

System Requirements

IOS 8.0 and above 

Android 4.0 and above

 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg
 • 171611075.jpg
 • 171611082.jpg
 • 171611083.jpg

DOWNLOAD THE FUNKEEP APP FOR YOUR MOBILE


Smartwatch

voor de Healthcaring Senior Sporter...

De Ideale smartwatch...

die zowel met mijn Apple iPhone en Android telefoon werkt. Ik kan o.a. mijn hartslag monitoren, adem training, multi-sport mode, de functie "zoek mijn telefoon" activeren, via bluetooth bellen en muziek afspelen enz.... Via de App kan ik tevens mijn stappen bijhouden en een idee krijgen over mijn slaappatroon en nog veel meer... Ik vind het belangrijk dat mijn smartwatch batterij minstens 5 dagen meegaat vooraleer ik hem opnieuw draadloos kan opladen. De Yuuma Business smartwatch kan geleverd worden met verschillende types bandjes, Naast de 10-tallen watchdials kan ik mijn watchdial vervangen door eender welk merk dial ( Rolex, Hublot, Panerai, Audemars Piguet, Philippe Patek. enz...) of zelf mijn eigen watch dial personaliseren.  Zie technische specificaties voor meer gedetailleerde info.

Body Material

Aluminium alloy + Fiber Glass
 

Band Material 

Silicon + Smart metal bracelet

 

Weight (grams) 

76g

 

Display Type

Amoled

 

Screen Size(inches)

1.3 inches IPS touch

 

Screen Resolution 

320 * 240 dpi

 

Battery Capacity

Li-ion polymer 200mAh

 

Working Time

Time 12 -15 Days

 

Standby

Time 20 - 30 Days

 

Colors Smart Bracelet 

4 Colors : Black , Blue, Silver, Rose Gold

 

Chipset 

MTK2503

 

G-sensor

ICKX022

 

Green Certificate

CE ROHS

 

Intelligent Reminder

Customized alarm clock reminder, sedentary reminder,

incoming call / message reminder

 

Monitoring Medical Data

Registreer stappen, calorieën en loopafstand ...
Monitoring van slaap patronen, hartslag, lichaamstemperatuur,

bloeddruk en zuurstof in het bloed
 

Montoring

Time/Date

Weather

Sports Fitness Tracker

Sleep patterns

Activity Records Support

Steps count, Exercise time, Exercise Distance,

Running, Calorie consumption

 

Notification

Push SMS/ Email/ Whatsapp/ Skype/ Facebook

/ Twitter/ Linkedln/ Instagram / Gmail / snapchat

 

Water Resistance 

IP67

 

Charging type

USB Charging with Magnetic Pogo Pin

 

App support language

English, French, German, Spanish, Portuguese, Italian,  Dutch, Russian, 

Polish, Turkish, Japanese, Chinese, Persian, Vietnamese...

 

Push & Alarm berichten

Stel alarmen in via APP, sedentaire / drinkherinneringen,
push, sms, applicatiemelding en andere pushberichten

 

Watch Push message language

Chinese, Japanese, Korean, Latin, Cyrillic; Latin includes: (English, French,

Spanish, Portuguese, German, Dutch, Vietnamese,

northern Europe, Central Europe, southern Europe, Italian,

Southeast Asia, Africa);

Cyrillic includes: (Russian, Eastern Europe, Asia), covering 150 countries

 

Bluetooth type

Bluetooth 4.0

 

System Requirements

IOS 8.0 and above 

Android 4.0 and above